8
Sep

O nouă revoluţie la Timişoara.

   Posted by: Palconi Valentin   in Fotbal, Timisoara, sport

suporteri
In 1989 timişorenii ieseau în stradă împotriva unui sistem nedrept care subjugă o tară întreagă. Nimeni nu a crezut in forţa si spiritul Timişoarei.In data de 05 09 timişorenii au ieşit din nou in stradă din cauza nedreptăţii din fotbal.Au demostrat ilegal în zona modern si au fost bruscaţi de jandarmi.Demonstraţiile începute în data de 5 au continuat şi ieri însa într-un cadru legal de această dată.Oamenii din FRF doresc să pună la încercare răbdarea timişorenilor însă le amintesc că a mai fost un domn care a încercat acest lucru si nu a sfarşit bine. Sper ca problema să se rezolve chiar dacă va trebui să iesim în stradă cum au făcut-o cei din ’89.

Aseară începând cu ora 19 aproximativ 12 000 de suporteri ai echipei poli timişoara s-au adunat în Piaţa Victoriei (Operei) pt a manifesta împotriva nedreptăţii din fotbalul românesc.Oameni importanţi, pentru timisoreni au luat cuvântul din balconul operei. Aş dori să enumăr pe : Nicolae Robu, rectorul Universităţii Politehnica, viceprimarul Adrian Orza, precum şi liderii galeriei timişorene.

La mitingul de ieri care a durat pană la ora 21 au participat suporteri de toate vârstele şi chiar fani din Arad sau Reşita. Mulţi dintre fanii echipei au fost îmbrăcaţi în alb-violet sau au arătat pancarte în aceste culori scandând împotriva FRF-ului.

Timişoara a pornit o nouă revoluţie, de data asta în fotbal. Mircea Sandu ar putea avea soarta lui Ceauşescu care a fost dat jos tot după o revoluţie pornită din Timişoara. Multe persoane l-au atacat pe Mircea Sandu şi au dorit demiterea lui, iar acum a sosit acel moment. Sunt dezamăgit de ecoul slab pe care îl are acţiunea timişorenilor în ziare, posturi de radio, de televiziune şi bloguri.Sper ca pe viitor acţiunile pornite din Banat să fie corect întelese si sustinute.

“In toată lumea si în toată tara, nu e niciunde ca la Timisoara”

Tags: , , ,

This entry was posted on Monday, September 8th, 2008 at 21:07 and is filed under Fotbal, Timisoara, sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments so far

 1 

CITE;TE UN ARTICOL ASEMANATOR PE http://www.blogulucostel.blogspot.com

September 8th, 2008 at 22:05
 2 

…revolutia violet…

…ce suporteri are echipa!!! cred ca radiaza de multumire si asta trebuie sa-i impulsioneze pe jucatori…

September 9th, 2008 at 10:11
 3 

Прикольно! :)

September 16th, 2008 at 23:05
 4 

Эта инфа мне нравится.

October 25th, 2008 at 15:19

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment